Caravan Project in opdracht

Wij adviseren en begeleiden bij het samenstellen van een gepersonaliseerde Caravan. 

La Caravana biedt een breed assortiment uit vele en verschillende soorten;

- Stofstalen (gordijnstof, meubelstof, skaileer of leer)
- Maatwerk schuim zitkussens (verschillende soorten en diktes)
- Verfstalen
- Kastdeurknoppen en grepen
- Vloerstalen
- Aanrechtbladen
- Waskommen/Wasbakken, Kranen en Koelkasten
- Verlichting (lichtgewicht)

Wij werken met de verflijn van Wijzonol - Bouwverven voor Professionals, zowel voor de binnen- als buitenzijde. Deze duurzame verflijn biedt tientallen duizenden kleuren. Wij bieden ook de mogelijkheid om unieke kleuren te laten mengen.
Op onze pagina La Caravana Moodboards hebben wij een aantal moodboards samengesteld om je een indruk te geven van de mogelijkheden.

Na afloop krijg je van ons een mapje naslagwerk mee zodat je thuis nog eens alles rustig kunt nalezen. Bij een overeenkomst van de opdracht gaan wij opzoek naar een geschikte caravan, het is ook mogelijk een eigen caravan aan te leveren. Door kennis en ervaring weten wij waar we op moeten letten en kunnen dan ook zelf een inschatting maken van de te verrichtte werkzaamheden.

PRIJS
De prijs is afhankelijk van de grootte van een caravan, type, bouwjaar, de huidige staat en de inrichting. Wij hanteren prijzen vanaf € 5.000,-

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij om vroegtijdig te informeren naar de mogelijkheden of een project opdracht binnen onze planning past.

Op afspraak ben je van harte welkom om de wensen te bespreken.

Vinyl vloeren

Aanrechtbladen

Waskommen/Wasbakken, Kranen en Koelkasten

Verlichting

Sierkussens